Thursday, July 31, 2008

WORST MEXICAN FAST FOOD ENTREE

I found a site, http://www.menshealth.com/eatthis , that rates food and drink from the supermarket, restaurants, fast food places, etc. This sure made me sad:

Worst Mexican Entree
Chipotle Mexican Grilled Chicken Burrito

1,179 calories
47 g fat
125 g carbs
2,656 mg sodium
Despite a reputation for using healthy, fresh ingredients, Chipotle's menu is limited to king-size burritos, overstuffed tacos, and gigantic salads—all of which lead to a humongous waistline.
Make Over the Menu: There are two ways to make a Chipotle burrito healthy enough to eat:
(1) 86 the rice and tortilla and request your meat, vegetables, and beans served in a bowl, or
(2) Bring a friend and saw the burrito in half.
And now you know. I love these things, but guess I won't be eating one anytime soon!

4 comments:

Kari said...

That's OK, I like the steak burrito! I'm sure that's nice and healthy for me. Don't tell me otherwise. ~Kari

Lisa said...

I love mexican food, but I do the fake stuff Tex Mex. I can fill up on chips, but I do love the soup at El Chico. How can you go wrong with soup???

LindaJean said...

Oh No.... That is just a dang lie! Look at all the healthy ingredients in that thing! I am sure you have been misinformed ;)

Anonymous said...

Všimol som si v mnohých hoci nie všetci môžu mať zachytil zmysel niektorých správ v podobe poštou alebo nálady, ktoré sa zdajú byť trochu času na Facebooku. To je čisto komerčná prevádzka v detinate viralizzare (používať termín drahý marketing)? Pravdepodobne je to marketingových operácií Family G, ktoré hrajú kľúčovú úlohu z najpopulárnejších sociálnych sietí na svete: zvedavosť.

Skutočnosť, alebo prevádzku on-line marketingu? V prípade posledne, pretože sme presvedčení, po určitú dobu, je logické, že funguje len čiastočne. FamilyG Ťažké narušenia a jasné, že Facebook má v posledných mesiacoch, od sociálnych sietí navrhnutý tak, aby každý mohol mať stránke venovanej svoje kontakty, prezentácie nesporné, že reláciu o Family G ich život bez omeškania, do víru reality hoden klasickej show, iste contribusice tak, že niektoré operácie trvať dlhšie ako iní pešo.

Family G je len to, že je on-line komunikáciu aj mlčania, momenty konfrontácia zaujímavý príspevok čítať, pretože oni môžu skutočne obohatiť a ochudobniť nás. Na dosiahnutie tohto cieľa vznešené, Family G sme mysleli na nejakú dobu blog, teraz blízko k zabudnutia a zabudnutia, ale vydláždil cestu pre obsah ako menej atraktívne.

Ale teraz sa zdá všetko podriadiť sa dominantné myšlienka Family G, čo nie je vždy, ak vôbec sa oženil nejpravdivější princípy on-line FamilyG komunikácie, ktorej cieľom je priniesť otázky týkajúce sa aktuálneho diania, svet je spoločensko-politickej, zábava siete, trendy v sieti. A ďalej uvažovať o možnostiach z marketingu cez Facebook, čo považujeme za veľmi málo, dostanete video s nejakou cennou.